top of page

CHEF AJÁNLÓ
Cézár saláta csirkemellel, baconnal, pirítóssal
2,990.-
Szarvas raguleves
2,100.-
Csirkepaprikás nokedlivel, tejfölös uborkasalátával
3,350.-
Marhalábszár pörkölt Juhtúrós sztrapacskával
4,100.-
Édesburgonyás bundában sült sertés karaj fűszeres burgonyával
4,450.-
Kijevi csirkemell gratin burgonyával
4,150.-
Tiramisu palacsinta
2,100.-
Túrógombóc baracklekvárral, fahéjas tejföllel
1,950.-
„Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az áraink Ft-ban értendőek, magukban foglalják az ÁFÁ-t, és nem tartalmazzák a szervízdíjat.
Fél adag/kis adag étel, illetve az aktuális menütől eltérő összetételű, a Vendég igényei szerint a menükből választott ebéd esetén a menü ár 70%-a kerül felszámításra a leves és a második esetében egyaránt.”
bottom of page