top of page

CHEF AJÁNLÓ

Cézár saláta csirkemellel, baconnal, pirítóssal

2,990.-

Szarvas raguleves

2,100.-

Csirkepaprikás nokedlivel, tejfölös uborkasalátával

3,350.-

Marhalábszár pörkölt Juhtúrós sztrapacskával

4,100.-

Édesburgonyás bundában sült sertés karaj fűszeres burgonyával

4,450.-

Kijevi csirkemell gratin burgonyával

4,150.-

Tiramisu palacsinta

2,100.-

Túrógombóc baracklekvárral, fahéjas tejföllel

1,950.-

„Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az áraink Ft-ban értendőek, magukban foglalják az ÁFÁ-t, és nem tartalmazzák a szervízdíjat.

 

Fél adag/kis adag étel, illetve az aktuális menütől eltérő összetételű, a Vendég igényei szerint a menükből választott ebéd esetén a menü ár 70%-a kerül felszámításra a leves és a második esetében egyaránt.”

bottom of page